NIEUWS

PREFLEX - het ultieme assortiment voor een veilige en gemakkelijke installatie

 

Preflex® is gerenommeerd voor zijn hoogkwalitatieve producten en diensten die het werk van de elektro-installateur sneller, gemakkelijker en veiliger maken. Deze missie vertaalt zich in een uitgebreid standaard assortiment en oplossingen op maat.

Maar Preflex® is niet alleen de producent maar ook de verdeler van een complete productportfolio uitmuntende producten, hulpstukken, accessoires en tools die de opdracht van de elektro-installateur vergemakkelijkt en naar een topniveau tilt.

• Het gamma Preflex® The Original - de referentie in voorbedrade flexibele buizen – biedt tal van standaardcombinaties uit voorraad, maar evengoed specials op maat van uw projecten. Het volledige assortiment wordt in Ninove geproduceerd.

• Het complementaire gamma starre buizen van Pipelife voor elektrotoepassingen (Halovolt & Polivolt) en de Kabelflex van Pipelife zijn voortaan ook uit voorraad leverbaar bij Preflex®.

• Preflex® is ook de exclusieve verdeler in België en Luxemburg van Roll..Profi®, de ontwikkelaar en producent van een assortiment hoogkwalitatieve toestellenwaarmee zowel Preflex® buizen als kabel op rollen en op haspels op een veiligeen eenvoudige manier kunnen afgerold en/of opgetild worden.

•  De Knipex® TwistCut Combi vervolledigt ons aanbod.

Blijf op de hoogte van Preflex en schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Inschrijven Nieuwsbrief

Gerelateerde Artikels