VOORBEDRADE BUIZEN

HET GROOTSTE ASSORTIMENT AAN VOORBEDRADE BUIZEN

 PREFLEX

THE ORIGINAL

Elke Preflex - the original - weerspiegelt de kwaliteitszin van de pionier en marktleider in voorbedrade buizen. Preflex is ontwikkeld om het werk van de installateur gegarandeerd sneller, gemakkelijker en veiliger te maken. Met Preflex kies je voor betrouwbare topkwaliteit die voldoet aan de hoge normen en keuringen.

 

Naar de producten
fast
fast

 EASE. SPEED. SAFETY.

STEEDS TEN DIENSTE VAN DE PROFESSIONELE ELEKTRO-INSTALLATEURS

Installateurs willen snel en veilig werken. Dat zijn dan ook topprioriteiten voor Preflex. Wij bieden het grootste assortiment aan voorbedrade buizen. Preflex is bovendien specialist in maatwerk. Heb je nood aan een specifiek type voorbedrade buis, een eigen draad- of kabelcombinatie, een voorkeur voor een verpakkingsvorm? Preflex produceert de be Smart-oplossing waarmee je nog sneller en efficiënter installeert. En voor omvangrijke, seriematige projecten leveren we ook 'think Genius' combinaties, per woning verpakt, op de lengte die je zelf wenst. Dergelijk doorgedreven maatwerk heeft een belangrijke invloed op de vermindering van de totaalkost van grote projecten.

 

NAAr de producten

 EXTRA BRANDVEILIG

PREFLEX SAFE

Met Preflex SAFE brengen wij een volledig assortiment van voorbedrade buizen met halogeenvrije draden -en kabelcombinaties conform het AREI.  De Preflex buizen bevatten standaard al <0,5% halogenen en in Preflex SAFE zijn ook alle draden en kabels halogeenvrij.  Zo is Preflex SAFE jouw 100% halogeenvrije oplossing voor een gemakkelijke, snelle en veilige installatie.

 


Naar de producten
fast
fast fast

work Fast

Uw dagelijkse producten uit voorraad geleverd

smart smart

be Smart

 Combinaties op maat van uw project

genius genius

think Genius

100% op maat

contacteer Productspecialist

Vragen over een bepaald product? Onze productspecialist weet het antwoord.

Contacteer ons

Referentie

Preflex producten dragen dagelijks bij aan de realisatie van kleinere en grote bouwprojecten.

Lees meer

News updates

Blijf op de hoogte.

Blog