AFROLSYSTEMEN

Ergonomische afrolapparatuur van topkwaliteit

 

Afrollers voor rollen

Preflex rollen, maar ook kabel, wikkel je met alle gemak af met de opvouwbare Clou. Het is onze bestseller in het Roll..Profi assortiment. Dankzij de ingenieuze inklaptechniek berg je de robuuste Clou toestellen in een handomdraai weer op in de bijgeleverde draagtas. De opgevouwen Clou neemt verrassend weinig ruimte in. Het is een pur sang Roll..Profi: ergonomisch, perfect afgewerkt en duurzaam. Rest jou enkel de meest geschikte variant te kiezen: Clou, Clou-Slim of Clou-XL.

 

NAAR DE producten
fast
fast

 

Afrollers voor haspels

Preflex haspels, maar net zo goed kabelhaspels afwikkelen doe je met Roll..Profi Original. Deze afroller is gemaakt voor dagelijks, intensief gebruik op de werf.  De 100% aluminium constructie garandeert een zeer lange, onderhoudsvrije levensduur en het ergonomisch concept laat je gemakkelijk, snel en in alle veiligheid werken. Roll..Profi Original is beschikbaar in 2 formaten : Original en Original XL.

 

NAAR DE producten

 

Afrollers met lift

Voor het zware werk biedt Roll..Profi een assortiment liften aan voor haspels tot 6 ton. De constructies uit aluminium en staal zijn getest om weer en wind te weerstaan op de bouwwerf.  Duurzaamheid en functionaliteit zijn trefwoorden die de Roll..Profi kabelliften typeren. Kies je voor de Mini-lift, dan kan je haspels met een gewicht tot 4 ton en een diameter tot 160cm probleemloos verwerken. Voor de allergrootste haspels tot 6 ton en met een diameter tot 220cm biedt de Jumbolift de geknipte oplossing. 

  AAR DE

NAAR DE producten
fast
ROLL..PROFI HEEFT EEN OPLOSSING VOOR 

contacteer Productspecialist

Vragen over een bepaald product? Onze productspecialist weet het antwoord.

Contacteer ons

Referentie

Preflex producten dragen dagelijks bij aan de realisatie van kleinere en grote bouwprojecten.

Lees meer

News updates

Blijf op de hoogte.

Blog