NIEUWS

Uniek in ons assortiment! Preflex met Proximus & Telenet gekeurde kabels

De klassieke coax- en ADSL netwerken worden steeds meer vervangen door Fiber-to-the-home installaties. Glasvezelnetwerken bieden immers de beste garantie op een uitstekende signaaloverdracht.

Preflex biedt zijn voorbedrade buizen aan met een MDIC (Micro Drop Installation Cable) die bestaat uit 2 buigingsongevoelige glasvezels van het type G657.A1..

Steeds meer appartementsgebouwen worden trouwens uitgerust met de Proximus Fiber-To-The-Home aansluitingen (FTTH). Het is een alternatief voor de coax- en ADSL-netwerken. Deze hoogwaardige end-to-end aansluitingen zorgen voor een signaal zonder kwaliteitsverlies. Vermits de glasvezelkabels ongevoelig zijn voor interferentie, kunnen ze probleemloos samen met andere kabels geïnstalleerd worden. Ook deze combinatie vindt u in ons productgamma

De Proximus MDIC kabel voor FTTH toepassingen beschikt over twee single-mode optische vezels. Preflex biedt de kabel aan, in 16 mm buis op lengtes van 100 m tot 500 m. Ook een combinatie met UTP CAT6 in 20 mm buis is beschikbaar tot een lengte van 250 m.

Blijf op de hoogte van Preflex en schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Inschrijven Nieuwsbrief

Recente berichten

Geef kleur aan je installatie

18 mei Karolien Mille

Hirschmann Quality Cable

30 nov. Karolien Mille

Gerelateerde Artikels