NIEUWS

Uniek in ons assortiment! Preflex met Proximus & Telenet gekeurde kabels

De klassieke coax- en ADSL netwerken worden steeds meer vervangen door Fiber-to-the-home installaties. Glasvezelnetwerken bieden immers de beste garantie op een uitstekende signaaloverdracht.

Preflex biedt zijn voorbedrade buizen aan met een MDIC (Micro Drop Installation Cable) die bestaat uit 2 buigingsongevoelige glasvezels van het type G657.A1..

Steeds meer appartementsgebouwen worden trouwens uitgerust met de Proximus Fiber-To-The-Home aansluitingen (FTTH). Het is een alternatief voor de coax- en ADSL-netwerken. Deze hoogwaardige end-to-end aansluitingen zorgen voor een signaal zonder kwaliteitsverlies. Vermits de glasvezelkabels ongevoelig zijn voor interferentie, kunnen ze probleemloos samen met andere kabels geïnstalleerd worden. Ook deze combinatie vindt u in ons productgamma

De Proximus MDIC kabel voor FTTH toepassingen beschikt over twee single-mode optische vezels. Preflex biedt de kabel aan, in 16 mm buis op lengtes van 100 m tot 500 m. Ook een combinatie met UTP CAT6 in 20 mm buis is beschikbaar tot een lengte van 250 m.

Gerelateerde Artikels